Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno Spożywczego “BASSO” Sp. z o.o.

201 33-388 Gołkowice Dolne

Zadzwoń
(18) 446 32 27

Opis

W BASSO, każdy produkt to wynik naszej fascynacji jajkiem – źródłem życia i symbolem natury. Nasze białko w proszku wysokopieniste, żółtko w proszku, i jaja w proszku to więcej niż tylko składniki; to kwintesencja naszej inicjatywy w przenoszeniu natury do nowoczesnej kuchni i przemysłu. Dzięki naszym procesom pasteryzacji, takim jak płynne białko pasteryzowane, zapewniamy bezpieczeństwo i wygodę, zachowując jednocześnie bogactwo natury.

Oferta firmy:
Produkcja:
Jaja w proszku
Żółtko w proszku
Białko w proszku
Białko w proszku wysokopieniste
Albumina – odcukrzone białko w proszku wysokopieniste
Masa jajowa płynna pasteryzowana
Białko płynne pasteryzowane
Żółtko płynne pasteryzowane
Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno – Spożywczego Basso Sp. z o.o. istnieje od 1991 r. Basso to firma prywatna w całości oparta na polskim kapitale. Na bazie wieloletnich i bogatych doświadczeń oraz kompleksowej wiedzy dotyczącej branży jajczarskiej w 1997 r. stworzyliśmy Zakład Przetwórstwa Jaj, który do dziś jest zlokalizowany w Gołkowicach Dolnych.

Lokalizacja

Posty blogowe